ESPRESSO ATOSTOGŲ RITMU

Sostinės senamiesčio ir naujamiesčio sankirtoje (priešais Baltarusijos ambasadą) atsidarė atostogų oazė, kurioje egzotiškų tropikų skonį galima justi ištisus metus! Mindaugo gatvės gyventojams „Bali Wood Café“ jau pažįstama savo preciziškai daroma kava, rūšine arbata, veganiškomis maisto alternatyvomis ir Balio įkvėptais desertais bei užkandžiais. Kavinė, (kuri neseniai buvo Bali Wood interjero salono dalis), dabar išsikėlė į gretimas patalpas ir patapo autonomine Balio sala, kurioje gera sutikti draugus ir pailsėti.

„Bali Wood Cafe“ įkūrėjas Tomas Čižmakovas sako, kad čia užsukę rasite visko savo juslėms pamaloninti  – šalia Balio įkvėpto meniu ir interjero „Bali Wood Café“ kavinėje taip pat rasite kvepalų parduotuvės „Provincialé“ filialą bei plokštelių kolekcininkų klubą „Kava ir vinilas”. Muzikos klausymosi patirtį kasdien ir renginių metu gerina kavinėje įrengti patalpų akustiką moduliuojantys garso difuzoriai. 

„Bali Wood Cafe“ svečius pasiekia itin kokybiški ir išskirtiniai produktai, kuriais rūpinasi kavos pupelių skrudintojai „Backstage Roasters“ (Lietuva) ir „Rocket Bean Roasters“ (Latvija). Mylimas pupeles išsirinks ir teikiantys pirmenybę tirštoms, šokolado ar riešutų poskonio kavoms, ir mėgstantys lengvas, uogų ar vaisiškas kavas. 

Kavinėje, šalia akį traukiančio egzotiško interjero, sutiksite vieną geriausių kavos aparatų pasaulyje – „La Marzocco Strada“. Jis iš vienos rūšies kavos pupelių gali pagaminti keletą gėrimo variacijų. 

INDONEZIJOS ĮKVĖPTI

Arbatos mėgėjams siūloma unikalių „Tealure“ produktų įvairovė. „Tealure“ komanda dirba atsižvelgdama į Nepalo arbatos tradicijų puoselėjimą, kur mažuose ūkiuose auginamos lengvos, natūralios, nuostabaus aromato arbatos.  

Drauge su „Amandus“ desertine, „Bali Wood Cafe“ svečiams siūlo Indonezijos įkvėptus vegetariškus bei veganiškus užkandžius ir desertus. Juos specialiai „Bali Wood Café“ kūrė augalinės mitybos specialistė Evelina Buzaitė. 

„Bali Wood Café“ kūrėjams svarbu, kad gardūs kavos ir arbatos ritualai mus lydėtų kasdien ir būtų svarbia namų rutinos dalimi. Dėl to kavinėje rasite įvairių dydžių, rankų darbo puodelių, keramikinių ir plieninių girnų kavos malūnėlių, klasikinių Aeropress, Chemex ir V60 kavinukų kartu su jiems skirtais specialiais filtrais.

Pasiruošę į kavos kultūrą nerti dar giliau, gali dalyvauti renginiuose, degustacijose ir mokymuose, skirtuose tiek kavos entuziastams, tiek profesionalams.

„Bali Wood Café“ puodeliai išsinešimui pagaminti be plastiko, o už pieno alternatyvas nereikalingas joks papildomas mokestis. Taip pat čia rasite daugkartinių-nešiojamų puodelių iš bambuko pluošto ant kurių puikuojasi vienetiniai įvairių menininkų kūriniai.

ATSIDARĖ IŠ NAUJO

„Bali Wood Café“, kurioje dabar telpa kvapų namai „Provincialé“ ir plokštelių kolekcininkų klubas „Kava ir vinilas” spalio mėnesį vėl atvėrė duris atidarymo renginiu. Diena čia vyko „Backstage” skrudintojų kavos degustacijos, o „Simo Deli” pristatė savo naujausią produktą – bio limonadą. Vakare atvykėlių ausis džiugino šiltas vinilinių plokštelių skambesys, kuriuo dalinosi veteranas Tomas Boo. Scenoje pasirodė pasaulio muziką maišantis, australietišku didgeridoo ir kt. instrumentais grojantis multi-instrumentalistas Daumantas Lukošiūnas. O po jo sekė grupės Mellow Yellow Daffodil frontmeno Edvio Kopcevo ir sidabrinės gervės laureatės, kompozitorės Agnės Matulevičiūtės (Agnes M) bendras gitaros ir sintezatorių pasirodymas.


Palikite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *