BACKSTAGE ROASTERS: INDONESIA, ASMAN ARIANTO

 

Daugiau kaip 20 metų Asman Arianto dirbo kavos ūkiuose samdonu darbininku. Išbandęs visus darbus nuo uogų rinkimo iki jų eksporto ir sukaupęs neįkainojamą kavos auginimo patirtį, Asman įkūrė Ribang Gayo Musara kooperatyvą, kuriam šiuo metu priklauso daugiau nei 300 ūkininkų.

Asman skiria itin didelį dėmesį kavos rūšiavimui ir maišymui, todėl kavoje nebelieka pašalinių skonių, tokių kaip prieskoniai ar tabakas.

Vienas išskirtinių šios kavos bruožų yra Abyssinia kavamedis. Šis porūšis atkeliavo iš Etiopijos į Aziją prieš daugelį metų. Dėl savo kilmės ir augimo salygų Etiopijoje, ši kava kartu atsinešė ir bergamotės prieskonius su afrikietiška rūgštele.

– Vidutinio skrudinimo pupelės ruoškite su Moka Pot, French Press ir espresso kavinukais.

– Šviesaus skrudinimo pupelės ruoškite su filtriniais kavinukais tokiais kaip V60, French Press, Chemex ar Aeropress.

11.50 

Išvalyti

Papildoma informacija

Papildoma informacija

KAVOS PASKONIAI

Šilauogės. Kepti Obuoliukai. Bergamotė. Saldi ir vaisiška.

REGIONAS

Ribang Gayo Musara Cooperative

KAVAMEDŽIO PORŪŠIS

Abyssinia, Tim Tim, Gayo, Ateng

APDIRBIMAS

Šlapias

ŪKIO AUKŠTIS

1500 – 1700 m

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “BACKSTAGE ROASTERS: INDONESIA, ASMAN ARIANTO”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *